Vasco Electronics – Elektronické Hlasové Překladače (E-shop)

Vasco Electronics to je společnost, která vyrábí hlasové překladače. Každý elektronický překladač to je špičkový produkt s většími možnostmi než jakýkoliv jiný online překladač vět. Naše překladače jsou skvělou volbou pro cestovatele, obchodníky nebo studující.

Tyto AI translatory fungují bez Wi-Fi sítí, bez externí aplikace a bez mobilního telefonu. Dodávají se totiž s mezinárodní SIM kartou, která je zdarma. K překladům jsou data neomezené po celou dobu její životnosti, což elektronickému překladači umožňuje pracovat v téměř 200 zemích, bez dobíjení kreditu nebo placení paušálu. SIM karta je již v překladači nainstalována, takže jej stačí zapnout a můžete překládat. AI translator je velmi intuitivní a jednoduchý.

A pokud se obáváte využívání moderních technologií, toto zařízení nebude žádný problém. Moderní design překladačů působí velmi elegantně a esteticky. Použité materiály jsou velice příjemné, snadno se čistí a jsou k dispozici v mnoha barvách. Naše elektronické překladače podporují až: 108 jazyků, díky čemuž jste schopni se domluvit s 90 % světové populace bez větších problémů. Z češtiny a do češtiny překládá řeč jedním stisknutím: stačí ho zapnout a mluvit – nevyžaduje se žádná instalace ani nastavení (kromě jazyka).

Překlad je dostupný za méně než vteřinu v závislosti na rychlosti připojení, ale elektronický překladač to dokáže již za 0,5 vteřiny. Naše AI translatory Vasco Electronics s důvěrou používají profesionálové na celém světě: lékaři, státní úřady v trestním řízení, právníci, policisté. A na konec ještě pár důležitých informací. Pokud máte jakékoliv dotazy, je zde zákaznický servis, který vám na veškeré vaše dotazy odpoví česky a to jak telefonicky, tak emailem nebo pomocí sociální sítě.

Tento elektronický překladač je skutečným pomocníkem v překonávání jazykových bariér. Ludwig Wittgenstein rakouský filozof napsal: „Hranice mého jazyka jsou hranicemi mého světa“ a společnost Vasco Electronics je zde aby se přičinila k rozvoji komunikace mezi lidmi pomocí překladů.

Naší specialitou jsou jazyky a vývoj elektronického překladače, na kterém pracujeme již mnoho let.

Od počátku existence naší společnosti klademe důraz především na výrobu a vylepšování překladačů řeči a elektronických slovníků. Náš kvalifikovaný tým odborníků vyvinul inovativní elektronický překladač Vasco Translator, který umožňuje komunikaci ve více než 50 jazycích. To byl však pouze začátek našich úspěchů.

Náš tým odborníků vyvinul nejmodernější a zároveň snadno ovladatelné multifunkční zařízení, které jsou používaná jako jednoduché komunikátory a jako komplexní mobilní zařízení pro cestující.