Apartmán PrimaByt Balcony (Apartmán)

Apartmán nabízí svým hostům:
  • Pavlač – posezení na pavlači s výhledem do dvora (gril s udírnou, zahrádka hospůdky U Rybiček) a na šumavské kopce.
  • Kuchyně – velká kuchyně plně vybavená vším potřebným (lednice s mrazákem, elektrický sporák se sklokeramickou deskou, mikrovlnná trouba, veškeré nádobí na vaření, talíře, misky, příbory atd.).
  • Obývací pokoj – velký obývací pokoj, pohovka s konferenčním stolkem, jídelní stůl, velkoplošná TV, koupelna s vanou a sprchou, pračka, WC.
  • Ložnice No.1 – 1 jednolůžko, malá knihovna s různými knihami.
  • Ložnice No.2 – 5 jednolůžek, skříně pro uložení šatstva.
  • Wi-Fi zdarma.
  • Skladové prostory ve dvoře – pro uložení zavazadel, kol, lyží apod.
  • Parkování – na sušickém náměstí ve všední dny zdarma od 18.00 do 6.00, zdarma od soboty 12.00 do pondělí 6.00, jinak parkování zdarma 24 hodin denně u kostela (cca 100 m od apartmánu) nebo u sušického kulturního střediska (cca 150 m od apartmánu). I další možnosti parkování 24 hodin zdarma.
PrimaByt Balcony se nachází v centru Sušice v sousedství národního parku Šumava. Okolí je protkané množstvím turistických a cykloturistických tras, jejichž cíle – atraktivní šumavské destinace – jsou snadno přístupné jak pěšky či na horském kole, tak i vozem nebo linkovými autobusy. Primabyt Balcony v Sušici je výborným výchozím bodem jak pro letní aktivity jako jsou turistika nebo cykloturistika tak pro zimní aktivity jako jsou běh na lyžích či sjezdové lyžování. Ať už jste milovníci klidu, nebo raději trávíte dovolenou aktivně, naše ubytování Vám má co nabídnout. Můžete relaxovat v hospůdce „U rybiček“ (v létě též na zahrádce) nebo si udělat svoji grilparty u grilu. PrimaByt Balcony nabízí i řadu dalších služeb – kadeřnictví, pedikúra, masáže, taterské studio, realitní kancelář.

Dle ročního období můžete vyrazit na ryby nebo na houby, na své si přijdou i milovníci historie, hradů a zámků. V okolí lze využívat tenisové kurty, bowling, vyjížďky na koních, koupaliště, moderní aquapark, bruslení na zimním stadionu anebo sušický offpark s řadou adrenalinových zábav. V Sušici si také snadno můžete zapůjčit loď nebo raft pro splutí řeky Otavy.

Šumava je rájem pro pěší turistiku, cykloturistiku nebo pro lyžaře, zejména běžkaře.

PrimaByt Balcony je ideálním ubytováním pro rodiny s dětmi, party turistů, cykloturistů nebo lyžařů. PrimaByt Balcony poskytuje svým hostům kompletní ubytovací servis – vybavenou kuchyni, sociální zařízení, koupelnu, velký obývací pokoj s TV, velkou ložnici se 6 lůžky, venkovní pavlač, sklad pro uložení kol, lyží, kočárků apod. Navštivte PrimaByt Balcony a budete se cítit jako doma!