Hotel a Valašský šenk Ogar ***

Hotel Ogar ***
Nachází se na jihovýchodě Moravy na samé hranici chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty, v největších moravských lázních. Hotel nabízí ubytování ve 20 dvou až čtyřlůžkových pokojích. K dispozici jsou také 4 apartmány a jedna valašská jizba. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní vanou nebo sprchovým koutem a WC. V pokojích jsou televizory se satelitním přijímačem. Celková kapacita hotelu Ogar je 60 lůžek.

Pivní lázně
Vybrat si můžete ze třech základních procedur, které se dají následně individuálně upravovat. Základní procedura trvá 60 minut, které trávite v pivní koupeli v dřevěných kádích s neomezenou konzumací piva Starobrno, které si můžete sami načepovat. Tuto základní proceduru lze obohatit o proceduru ve finské sauně, stejně tak lze k procedurám přidat masáž.

Valašský šenk Ogar
Stravování je zajištěno v rekonstruované restauraci, která je svým originálním prostředím vhodná pro společenské posezení, pořádání večerů u cimbálu a dalších komorních kulturních akcí.
Podávají se zde jídla valašské i mezinárodní kuchyně na vysoké úrovni a ve velmi dostupných cenách. Kmotry „Valašského šenku“ jsou významné osobnosti – Jarmila Šuláková a Jiří Pavlica, kteří hotel řádně pokřtili pravou valašskou slivovicí. V rámci festivalů Kulturní léto a Hudební doteky se uskutečnily již desítky akcí za nevídaného zájmu návštěvníků všech generací.